Green Travel

Mješavina domaćih, afričkih i europskih utjecaja na Kubi daje ovom otoku živahnu kulturu koja je poznata diljem svijeta. Uvođenje komunizma u zemlju 1959. imalo je velik utjecaj na ljude, i pozitivan i negativan.

Historija Kube ogleda se u njezinoj hrani, jeziku, umjetnosti i, ponajviše, glazbi. Tijekom cijele godine, čini se kao da su bendovi posvuda u Havani. Glavna glazbena forma zove se son, koja kombinira živahne ritmove s klasičnom gitarom.
S više od 4000 km obale, Kuba nudi mnoštvo prekrasnih plaža s kristalno čistim morem, od Varadera do otoka iz snova poput Cayo Largo ili Cayo Guillermo i Cayo Coco. Ali Kuba je i zemlja fascinantne historije, baš kao i njezini gradovi, čije je kolonijalno nasljeđe doista dobro očuvano. Okrug La Habana Vieja u Havani, gradovi Trinidad i Santiago de Cuba te dolina Vinales uvršteni su na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine zbog svog nebrojenog arhitektonskog blaga. To je i zemlja revolucije koju su predvodile svjetski poznate povijesne ličnosti poput Che Guevare ili Fidela Castra… Osim slike s razglednice, Kuba je zapravo složenija nego što se čini i za stvarno upoznavanje otoka krokodila idealan je je ostati što bliži kubanskom stanovništvu birajući npr. spavanje u “posebnoj kući”, prateći upute turističkog vodiča o Kubi koji će vam biti od velike koristi.
Zaplešite cha cha, vozite se u old timeru, i probajte kubansku hranu. Posjetite ovu šarmantnu otočnu zemlju na Karibima i uvjerite se zašto je Kuba mnogima želja da je jednom bar u životu posjete.

 

Za više informacija pogledajte detalje na linku ispod.

 

Upit za aranžman

    NAPOMENA: Sva polja sa oznakom (*) su obavezna za unos/odabir.


    Starosna dob (god.)