Green Travel

Mali biser Balkana, a bogata tradicija. Mala zemlja, a puna zanimljivosti. Crna Gora, pored toga što je veoma blizu Bosne i Hercegovine, pruža i ljepote koje se nađu rijetko u svijetu.

Hoćete da posjetite Ulcinj? Vidjet ćete jednu od najdužih pješčanih plaža u Evropi gdje možete da uživate u kajtsurfingu, jahanju konja, kao i ostale aktivnosti na plaži. Hoćete da posjetite Budvu? Prošetajte malo i do Bečića da vidite jednu od najljepših plaža u Evropi. A ne bismo ni da zaboravimo Bar, Herceg Novi, Tivat, Kotor, itd.-svaki grad nosi poseban dašak čarolije.

Crna Gora ne samo da je bogata plažom i morem, bogata je i rijekama i kanjonima. Kao jedina država na svijetu koja u svom ustavu ima epitet “ekološke sile”, svoj status opravdava time što čak 80% ukupne površine čini prirodni okoliš pa samo zamislite ljepote koje ova mala država može da vam pruži.

Napijte se vode iz rijeke Tare i uživajte u ljepoti kanjona Tare. Posjetite Skadarsko jezero, najveće jezero na Balkanu. Vidite drvo masline u Baru koje je staro čak 2240 godina, a i danas rađa plodove. Iznenadite se rijekama koje nemaju korita ili koje teku uzvodno i nizvodno u isto vrijeme.

Male stvari čine čovjeka sretnim, pa neka vas onda ova mala država usreći.

Upit za aranžman

    NAPOMENA: Sva polja sa oznakom (*) su obavezna za unos/odabir.


    Starosna dob (god.)