Green Travel

Volite sunce? Dobrodošli u Egipat, državu koja ima preko 3450 sunčanih sati godišnje. Zemlja pustinja i piramida, donosi vam predivne pješčane plaže, obilje historije i nezaboravan odmor.

Egipat, jedna od najpopularnijih destinacija za putovanje, smatra se najstarijom civilizacijom na svijetu. Nastala je u dolini rijeke Nil i pruža vam idealnu priliku da iskusite i vi čari prošlosti. Od Doline Kraljeva gdje su mnogobrojne grobnice faraona do hramova u Luksoru, Egipat će vam pružiti doživljaj koji oduzima dah. I ne samo to, možete da uživate u toplom moru za koje se smatra jednim od najljepših.

Od Kaira kao glavnog grada do Hurgade najpoznatijeg ljetovališta, Egipat nudi raznoliku ponudu obilazišta, iskustava i zanimljivosti. Pored Kaira i Hurgade, ne smije se izostaviti ni Giza i Luksor, u historiji poznat kao grad Teba. Zvuči poznato, zar ne?

Od države koja nam je prije toliko vremena dala papir, olovke, paste za zube i slično, danas možemo očekivati prelijep odmor ispunjen zanimljivim stvarima. Ne propustite priliku da vas Egipat očara.

Egipat je dar od Nila, svijetu i vama.

Upit za aranžman

    NAPOMENA: Sva polja sa oznakom (*) su obavezna za unos/odabir.


    Starosna dob (god.)