Green Travel
gt-logo-828x490

Naša putnička agencija je veoma mlada agencija, ali sa izraženim entuzijazmom i kvalitetom u onome što je najpotrebnije našim korisnicima. Počeli smo s radom u oktobru 2018. godine, međutim naš tim predstavlja spoj ljudi koji su bogati iskustvom u ovom poslu u kome su već osam godina. Ono na što smo se mi usredotočili jesu vize za državljane Bosne i Hercegovine. Pružamo pomoć i informacije za sve kontinente, od razvijene Amerike, preko egzotičnih Azije i Afrike pa do Evrope, Starog kontineta. Budući da smo usredsređeni na izdavanje vize, prijevod kao i ovjere koje se mogu koristiti u inozemstvu ili pak na dokument iz druge države koji bi bio korišten u Bosni i Hercegovini, umnogome olakšavamo onima koji bi upoznavali druge države ili kontinente, ali i našu zemlju.

Mnoge bh. firme su svoje povjerenje dale upravo putničkoj agenciji Green Travel Sarajevo kako bi svoja poslovna putovanja brže i kvalitetnije organizirali kao i prikupili dokumente koji su za to potrebni.

Naš fokus nije samo na izdavanju viza bh. državljanima za svjetske destinacije, nego i nešto što je od iznimne važnosti za Bosnu i Hercegovinu, a to je „incoming turizam“ koji je sam po sebi izazov.

Dostupni u svaka doba

Mi ne odbijamo Vaše pozive/zahtjeve u skladu s našim uslugama. Svaki novi i postojeći klijent zaslužuje brzu i najbolju uslugu.

Pristupačna cijena

Sve naše usluge imaju trajno pristupačnu cijenu.
Slobodno nas kontaktirajte i uvjerite se sami.

Brza obrada Vaših zahtjeva

Trebate brzu realizaciju zahtjeva !? Mi smo tu zbog Vas.
Slobodno nas kontaktirajte i uvjerite se sami.

Besplatna procjena

Vršimo besplatnu procjenu koštanja svih Vaših zahtjeva shodno našim uslugama.

Pouzdana i iskusana agencija u Sarajevu

Za sva dodatna pitanja naš tim Vam stoji na raspolaganju.

062 005 009 ili 033 465 811
info@vize.ba

Certifikati

Kontakt forma