Green Travel

Maldivi, skup od više od tisuću otoka u Indijskom oceanu, poznati su po čistim smaragdnim vodama, prekrasnim plažama koje se protežu dokle pogled seže i naravno, luksuznim bungalovima iznad vode. Sa značajkama poput ovih, arhipelag je idilično utočište gdje gosti mogu roniti, roniti, plivati i uživati u zaista nezaboravnim zalascima sunca. Osim što su jedan od najljepših otoka za bijeg na svijetu, Maldivi su također savršen dodatak itineraru za putnike koji posjećuju veličanstvene južnoazijske gradove ili prijestolnice Bliskog istoka.
Mrlje smaragdno zelene obavijene blistavim tirkiznim vodama poput razbacanih perli u oceanu; bijele praškaste plaže, visoke palme nagnute prema moru, kristalno bijeli pijesak ustupa mjesto kristalno čistim vodama, nijanse tirkizne besprijekorno se stapaju s dubljim nijansama plave; netaknute koraljne grebene i neke od najnevjerojatnijih podvodnih života na našem planetu.
Iz dubokog plavetnila golemog prostranstva Indijskog oceana uzdiže se više od tisuću otoka i još tisuće grebena koji tvore Maldive.

Ima li boljeg mjesta za opuštanje i uživanje od romantičnih dina koje krase ove otoke? Zamislite mjesto koje je samo surfanje i sunce; gdje se raj susreće sa stvarnošću. Za medeni mjesec ili odmor možete odabrati bilo koji od stotinu otoka na Maldivima; dopustite sebi slobodu da istražite sve što tropska zemlja čuda može ponuditi. Sve je dizajnirano imajući na umu luksuz i udobnost putnika, zbog čega je to po glavi stanovnika najprometnije turističko područje na svijetu. Pola milijuna ljudi svake godine ponovno otkrije ovaj raj.

Upit za aranžman

    NAPOMENA: Sva polja sa oznakom (*) su obavezna za unos/odabir.


    Starosna dob (god.)