Tajland

Viza za Tajland

Vize.ba mogu za vas posredovati i napraviti sve korake za dobijanje vaše vize za Tajland.
Najosnovniji dokumenti potrebni za vizu:
  1. Pasoš (mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju)
  2. Formular ispunjen u cijelosti štampanim slovima
  3. Jedna fotografija sa svijetlom pozadinom veličine 3.5 x 4.5 cm
  4. Avio karta

Vizu za Tajland možemo izraditi u vrlo kratko vrijeme.

 

Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: info@vize.ba